Vores erfaring er grundlaget

Hos PlejeVikar arbejder vi ud fra vores erfaring og kendskab til branchen som helhed. Vi sætter os ind i hver enkelt kundes behov og værdisæt i særdeleshed.

Som kunde hos PlejeVikar, vil du opleve at vores vigtigste opgave er, at vi sætter os ind i jeres behov og ønsker. Dette gør vi på et opstartsmøde og et efterfølgende tæt samarbejde via faste konsulenter, der løbende evaluerer ønsker og krav til os samt til de vikarer vi sender ud.

Vores mangeårige erfaring kommer til udtryk, når opgaven lægges hos os, vi kender rutinerne ved både akutte vagtbehov samt ved langtidsplanlægning. Ved hver vagt ordre aftaler vi deadline for status og tilbagemelding, men vi bestræber os på, altid at give tilbagemelding hurtigst muligt.

Alle vores konsulenter i bookingafdelingen arbejder alle sammen på at dække vagter, men vi arbejder med én overordnet ansvarlig konsulent pr. kunde. Konsulenten er den person der har hovedansvaret for at aftalte deadlines overholdes, at der sikres kontinuitet i vikarerne samt laver løbende opfølgninger.