SSH´er til Midtsjælland

Social- og sundhedshjælpere til Midtsjælland

Bor du i områderne Køge, Roskilde og Ringsted, og drømmer du om at få et fleksibelt arbejdsliv, hvor du selv bestemmer hvornår du vil arbejde? Så se med her.

Hos PlejeVikar har vi travlt og vi søger derfor efter social- og sundhedshjælpere som ønsker, at blive en del af vores dygtige og kompetente team af vikarer i Midtsjælland.

Som vikar får du en alsidig og fleksibel arbejdsdag, med mulighed for at arbejde i forskellige dele af sundhedssektoren. Vores kunder omfatter både private og offentlige kunder på sygehuse, plejecentre samt i hjemmeplejen.

PlejeVikar er et vikarbureau med mere end 30 års erfaring. Vores store erfaring gør, at vi hos vores kunder, er kendt som et vikarbureau med et højt serviceniveau og dygtige vikarer med et stort engagement.

PlejeVikars forventninger til dig som vikar:

  • Du er stabil og møder til tiden
  • Du trives med et alsidigt og fleksibelt arbejdsliv
  • Du har et højt engagement og er kompetent samt omhyggelig i din opgaveudførsel
  • Du har hjertet på rette sted
  • Du opdaterer din rådighedskalender løbende, så vi ved hvornår du ønsker at arbejde

Dine vagter/vikariater aftales fra gang til gang. Du indsætter selv hvornår du har mulighed for at arbejde i din rådighedskalender. Du bliver aflønnet efter de gældende regler i vores overenskomst. Vi har tegnet overenskomst med Dansk Erhverv og Foa.

Lyder det som noget for dig at være vikar? Så søg via knappen herunder.

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 110 230

Vi glæder os til at høre fra dig.