Vores vikarløsninger

Vores mangeårige erfaring er grundlaget for et godt samarbejde

Som kunde hos PlejeVikar får du en samarbejdspartner med mange års erfaring fra sundhedssektoren. Vi kender arbejdsgangen og rutinerne ved både akutte vagtbehov samt ved langtidsplanlægning og vi står altid klar til at hjælpe jer.

Vores vigtigste opgave er, at sætte os ind i jeres behov for at skabe den bedste løsning for jer. Dette gør vi på et opstartsmøde og efterfølgende tæt dialog, så vi løbende evaluerer jeres ønsker og krav til os samt de vikarer vi sender ud.

Vi bestræber os altid på at give tilbagemelding vedrørende en vagt hurtigst muligt og vi aftaler altid en deadline for tilbagemelding når vagten bestilles. Tilbagemelding sker enten via telefon, mail eller vores elektroniske bookingsystem, alt efter hvad I ønsker.

Uanset om I ønsker en vikar til én enkelt vagt, en uge eller over en længere periode har vi en løsning til jer. Vores mangeårige erfaring og tætte dialog med både kunder samt vikarer gør at vores vikarer altid er klar til at hjælpe jer.

Ved længerevarende samarbejde arbejder vi altid på at sikre kontinuitet i vagterne, så det er de samme vikarer som kommer og hjælper jer.

Faggrupper:

  • Sygeplejersker

  • Social- og sundhedsassistenter

  • Social- og sundhedshjælpere

  • Sygehjælpere

  • Hjælpere til praktiske opgaver

  • Serviceassistenter

Intet PlejeVikar uden de rette ansatte

Alle vikarer tilknyttet PlejeVikar har gennemgået et tilrettelagt ansættelsesforløb ud fra deres uddannelsesniveau med henblik på at klarlægge deres faglige, personlige samt erfaringsmæssige kvalifikationer og kompetencer.

Derudover skal alle vikarer fremvise en ren straffeattest som skal fornyes hver 6. måned og vi indhenter minimum én reference fra en tidligere arbejdsgiver.

For at opretholde vores høje kvalitet overfor vores kunder, har alle ansatte vikarer minimum ét års erfaring fra sundhedssektoren.