Vikarservice siden 1989

PlejeVikar ApS blev grundlagt i 1989 i Nordsjælland. Virksomheden blev hurtigt blandt de største danske vikarbureauer for plejepersonale, og åbnede afdelinger flere steder i landet.

I 2003 overtog de nuværende ejere, Marianne og Stephan Lystrup, PlejeVikar, og har siden sørget for at virksomheden har spredt sig fra Nordsjælland, til at omfatte stort set hele Sjælland. Vi er i dag i stand til at håndtere virksomheden fra vores kontor i Roskilde, hvor vi også holder samtaler med kommende vikarer.
Vi har åbent på telefonerne fra kl. 6 – 24 alle årets dage, men udenfor normal kontortid er kontoret ikke bemandet.

Siden starten har vi serviceret både hjemmeplejen, plejecentrene, sygehuse, hospice og bosteder. Vi har også en del spændende opgaver indenfor psykiatrien, som både kan foregå i private hjem og i kommunale institutioner.
Gennem de senere år har vi også indledt samarbejde med en del private aktører, som leverer hjemmepleje under Frit-valgs ordningen. Desuden servicerer vi en række børneinstitutioner, med både pædagogisk og praktisk hjælp.

Sideløbende med PlejeVikar har Marianne og Stephan Lystrup opbygget vores søsterselskab, LejeVikar, som primært er rettet mod det private erhvervsliv. Her tilbydes både akut vikardækning, længerevarende vikariater og rekruttering til ledige stillinger. LejeVikar dækker opgaver indenfor både lager, produktion, håndværk og administration.

PlejeVikar er medlem af Vikarbureauernes Brancheforening, og har alle de relevante overenskomster.

I 2016 blev PlejeVikar kåret som Gazelle-virksomhed af Dagbladet Børsen, på baggrund af den flotte vækst vi har været igennem over de seneste år.